Vil du være frivillig på årets Ringsted Festival?

4. juli 2016 Slået fra Af Jan Christensen

friv

 

Vil du være frivillig på årets Ringsted festival? Til vores Oprydnings- og Affaldsteam søger vi lige nu frivillige medhjælpere, der har lyst til at være en del af holdet bag festivalen.

Som frivillig modtager du naturligvis et partout armbånd, der giver adgang til Ringsted Festival 2016. Herudover er der mulighed for gratis medarbejder-camping. Du modtager også årets medarbejder t-shirt.

Årets musikprogram omfatter bl.a. Kim Larsen, Kim Wilde, D-A-D, Mike and The Mechanics, Stine Bramsen, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Lars H.U.G. og Rasmus Seebach.

Arbejdsopgaverne

Som frivillig hjælper i teamet består dit arbejde primært i at opsamle affald på festivalpladsen efter koncerterne og tømme skraldetønder. Desuden vil du indgå i slutoprydningen. Du kommer ikke til at arbejde ude på campingområderne.

Du skal være mindst 17 år og servicemindet, og have lyst til at snakke med en masse forskellige typer mennesker. Desuden skal du have et godt helbred og være indforstået med festivalens alkoholpolitik for hjælpere.

Din indsats

Vagterne vil primært blive fordelt i perioden fra torsdag d. 4. august til søndag d. 7. august og vil ligge i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 01.00. Du vil skulle arbejde ca. 20 timer i alt i et team ledet af Ringsted Kajakklub, der står for opgaven på festivalen.

Et par af timerne vil blive brugt på et introduktionsmøde, hvor du vil blive sat ind i procedurerne og få lejlighed til at møde resten af teamet.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål eller lyst til at være med på holdet, så meld dig på linket her – så vil du hurtigt høre nærmere.

Vi glæder os til at høre fra dig!