Sjov motion i Kærhave Skov for hele familien

15. september 2012 Slået fra Af Jan Christensen

IMG_3015

Søndag d. 14. oktober kan  alle interesserede få en hyggelig og sjov motionstur i skoven, når Kærhave Skov i samarbejde med Ringsted Kajakklub står for motion og naturoplevelser for hele familien  i børnenes efterårsferie.

Der vil denne dag både være mulighed for at vælge en let rute med orienteringskort og poster i skoven eller en afmærket rute med en naturskattejagt for hele familien.

Både naturskattejagten og orienteringsløbet er på ca.  3 km., og man bestemmer selv, om man vil gå eller løbe turen. Til naturskattejagten må man gerne medbringe  en smartphone med en QR-kode scanner, men det er ikke et krav.

Der er start for både orienteringsløbet og naturskattejagten efter eget valg mellem kl. 10 og kl. 13, hvor man blot møder op ved den store bålhytte tæt på engsøen. Parkering kan ske på samkørselspladsen ved Østre Ringvej og motorvejen få hundrede meter fra bålhytten.

Der kræves ingen forhåndstilmelding til arrangementet, man  skal blot huske praktisk tøj til gang eller løb.

Man er velkommen til at medbringe madkurv og benytte borde og bænke i den flotte bålhytte ved startstedet. Arrangørerne sørger for lidt sjov bålmad til børnene efter løbet.

 

Mere info om arrangementet her.